Material

På denna sida kan du ladda ned vårt gåvotack till alla fina bidrag i samband med vår kära styrelseledamot Lennart Björcks begravning, gåvotack i samband med Zandras farfar Oves begravning. Det finns också handlingar som du kan ha nytta av, lite musik som Zandra skrivit samt en möjlighet att beställa Zandras skivor. Härunder finns det också en film med Zandra till en låt som heter Why. Zandra skrev texten och pappa Per musiken. Lyssna gärna på den.

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner materialet.

Zandras skiva

Vi har gjort två skivor som heter Zandra och Zandra 2. Historien bakom skivorna är egentligen ett slutförande av en del av ett projekt som Zandra och jag, hennes pappa, hade påbörjat planeringen för. Zandra hade skrivit många låttexter, vi hade gjort lite kompositioner tillsammans och vi skulle få tillgång till en bra lokal på Kungsgatan i centrala Eskilstuna per den 1 november 2006 för att inreda som rep. lokal / enkel musikstudio. Således fanns det en plan för att börja jobba mer målinriktat med mål att göra en skiva.

När då Zandra avled bara någon vecka innan lokalen skulle tillträdas blev det mer och mer tydligt efter en tid att detta var något som skulle slutföras av mig. Under sommaren 2007 arbetade jag och vår familjevän Tommy Engström med låtarna hos Bo Ek i Boekrecordings studio i Skara. Under hösten 2007 färdigställdes denna första skiva och den går nu att köpa via Stiftelsen. Ytterligare material finns att bearbeta och det blev ytterligare en skiva, Zandra 2, under hösten/vintern 2012/13.

Vill du beställa skivorna från oss kan du sätta in 100 kronor per skiva på bankgirot (BG 5608-9964) så skickar vi hem dem till dig. Glöm inte ange namn och adress !